Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Wat is een Ankh?

De Ankh is een strikt persoonlijk instrument wat resoneert op de trilling van de persoon die ermee werkt. De Ankh is letterlijk je ‘Zielenmaatje’. De Ankh staat voor trilling en trilling is klank (Ankh = Klank, denk maar aan een stemvork). Het materiaal waarvan een Ankh gemaakt is, is in staat om energieën goed te geleiden. Koper, messing of zelfs electrum zijn hiervoor geschikte materialen.   
Reeds in oude beschavingen (Atlantis en het oude Egypte) werd al veelvuldig gewerkt met de Ankh. De Ankh is een krachtig en mooi instrument en een verlengstuk van diegene die ermee werkt.

Met de Ankh wordt tweeledig gewerkt. Men kan de mens energetisch reinigen en trekt de Ankh belastende energieën en blokkades uit cellen, organen, lichaamsstelsels, chakra’s enz., precies dat waarvoor je hem opdracht geeft. 
Met de Ankh kan er gericht energie gestuurd worden op bijvoorbeeld organen die veel te laag staan in hun energetische waarde. De Ankh is dus een veelzijdig instrument. 

Wat maakt mijn Ankh zo uniek?

Mijn Ankh is uniek omdat ik ze maak op de frequentie en trilling van de persoon die ermee gaat werken, tijdens het maken van de Ankh gebeurt er al van alles in de energie. Om de Ankh goed in contact te laten komen met de zonne-energie stem ik mij volledig af en ga in contact met het leven.

Cursus Werken met de Ankh

Mensen die geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen over de Ankh en zijn kracht en er mee willen gaan werken in de vorm van behandelingen, kunnen tevens een Training boeken werken met de Ankh basis; Deze tweedaagse o.l.v. Antoon Verwer en Gerlinde van Beek is een compleet weekend Werken met de Ankh Basis. Hierin krijg je een aantal basis tools wat je met een Ankh kunt doen en zal de Ankh geïnitieerd worden voor ieder persoonlijk in de piramide energie. Die op elke cursus aanwezig zal zijn.

Bij aanschaf van een Ankh bij Gerlinde is een  training gekoppeld in de vorm van een 1-daagse training de "Basisprincipes van de Ankh"

contact

 
 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren