Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wat is een Ankh?

De Ankh is een strikt persoonlijk instrument wat resoneert op de trilling van de persoon die ermee werkt. De Ankh is letterlijk je ‘Zielenmaatje’. De Ankh staat voor trilling en trilling is klank (Ankh = Klank, denk maar aan een stemvork). Het materiaal waarvan een Ankh gemaakt is, is in staat om energieën goed te geleiden. Koper, messing of zelfs electrum zijn hiervoor geschikte materialen.

Reeds in oude beschavingen (Atlantis en het oude Egypte) werd al veelvuldig gewerkt met de Ankh. De Ankh is een krachtig en mooi instrument en een verlengstuk van diegene die ermee werkt.

Met de Ankh wordt tweeledig gewerkt. Men kan de mens energetisch reinigen en trekt de Ankh belastende energieën en blokkades uit cellen, organen, lichaamsstelsels, chakra’s enz., precies dat waarvoor je hem opdracht geeft. 
Met de Ankh kan er gericht energie gestuurd worden op bijvoorbeeld organen die veel te laag staan in hun energetische waarde. De Ankh is dus een veelzijdig instrument. 

 

Wat maakt mijn Ankh zo uniek?

Mijn Ankh is uniek omdat ik mij verbindt tijdends het ankh maken met de kosmische energie van de zon en stem mij daarnaast af op jouw persoonlijke energie, hierdoor wordt de Ankh een individueel instrument, welke jij in kunt zetten bij behandelingen aan jezelf en anderen.

Cursus Werken met de Ankh

Workshops Werken met de Ankh basis

Mocht je interesse hebben om een Ankh te kopen en ermee te gaan werken, voor jezelf of voor anderen, meld je dan aan voor één van onderstaande workshops. De workshop: ‘Ankh basisprincipes’ is een must als vooropleiding. Wil je meer leren over de ankh en zijn kracht en hoe je hiermee kan werken bij het geven van behandelingen? Neem dan ook deel aan de vervolgworkshops.

  1. Basisprincipes van de Ankh

Als je de ankh voor jezelf wilt inzetten dan is er bij aanschaf van een kleine ankh een ééndaagse training gekoppeld.

  • Uitleg over de ankh en zijn werking
  • Initiëren van de Ankh
  • Leren om de Ankh in te zetten voor jezelf

Investering € 125,00 exclusief Ankh

  1. Werken met de Ankh basis

De training ‘Werken met de Ankh basis’, onder leiding van Antoon Verwer en Gerlinde van Beek, is een complete tweedaagse. Hierin krijg je een aantal basistools aangereikt en leer je wat je met een ankh kunt doen. Ook zal de ankh voor eenieder persoonlijk geïnitieerd worden middels de piramide-energie. 

Investering € 250,00 exclusief Ankh

  1. Werken met de Ankh verdieping

Waarom een verdiepingsweekend?
Een ankh is een sleutel naar verandering van bewustzijn. Ankh betekent ‘leven’ of ‘levenskracht’ en dat is ook precies wat je ervaart bij deze krachtige tool. Door het werken met je eigen ankh komt er een bijzondere samenwerking op gang en versterkt de resonantie. Je krijgt inzichten en een diepere verbinding met het leven, meer energie, aarding en innerlijke rust. Werken met de ankh brengt heel veel in beweging, zodat de harmonie kan worden hersteld in je fysieke, emotionele, mentale en energetische lagen van bewustzijn. Tijdens het ‘Ankh verdiepingsweekend’ ervaar je dieper waar jouw talenten en pure kracht in je lichaam ‘verankerd’ zijn en hoe je deze steeds verder kan ‘ontsluiten’.

Investering € 250,00 exclusief ankh

 

Mensen die geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen over de Ankh en zijn kracht en er mee willen gaan werken in de vorm van behandelingen, kunnen tevens een Training boeken werken met de Ankh basis; Deze tweedaagse o.l.v. Antoon Verwer en Gerlinde van Beek is een compleet weekend. Hierin krijg je een aantal basis tools wat je met een Ankh kunt doen en zal de Ankh geïnitieerd worden voor ieder persoonlijk in de piramide energie. Die op elke cursus aanwezig zal zijn.

Kosten voor een persoonlijke Ankh

Kleine Ankh €240,00

Grote Ankh €420,00

contact

 
 
Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren