Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wat is een Ankh?

Een Ankh is een kosmische, energetische sleutel. De Ankh wordt gezien als een verbinding tussen de kosmos en de aarde. Alles om ons heen is energie, trlilling, dat is o.a. een reden dat de Ankh gemaakt wordt van brons, want brons is een goede geleider van trilling.

Een Ankh resoneert op jouw frequentie en ondersteunt je bij het aanspreken of activeren van je zelfhelend vermogen, of het zelfhelend vermogen van de ander. Hierdoor is de Ankh een persoonlijk instrument, je kunt de Ankh zien als verlengstuk van jezelf.

Een Ankh kan ingezet worden voor het energetisch reiningen van het lichaam en de chakra's en voor het gericht energie brengen naar lichaamsdelen en organen die laag in de energie zitten.

In de oude beschavingen, Atlantis het oude Egypte en Afrika, werd de Ankh gebruikt om levensenergie die nodig is voor herstel te versterken.

 

Hoe wordt een Ankh gemaakt?

Omdat de Ankh een persoonlijk instrument is welke resoneert op de trilling van degene die ermee werkt verbindt Gerlinde zich tijdens het gehele maakproces met de kosmische energie van de zon en stemt zij zich af op jouw persoonlijke energie. De persoonlijke energie ontvangt zij via een foto van je. Op deze manier wordt de Ankh een instrument van jouw, welke jij in kunt zetten ter ondersteuning van jezelf of anderen.

Workshops Werken met de Ankh

Workshops Werken met de Ankh basis

 1. Tijdens de ééndaagse workshop Werken met de Ankh basis leer je:
 • De basisprincipes van de Ankh
 • Uitleg over de Ankh en zijn werking
 • Initiëren van de Ankh
 • Ankh voor jezelf inzetten

Investering € 123,00 workshop

€ 269,- kleine Ankh of €444,- grote Ankh

 1. Tijdens de ééndaagse verdiepingsworkshop Werken met de Ankh leer je:
 • Herhaling basisprincipes van de Ank
 • Technieken die je in kunt zetten bij het ondersteunen van andere mensen

Investering € 123,- workshop

€ 269,- kleine Ankh of € 444,- grote Ankh

Deze workshop is alleen te volgen als je de basisworkshop hebt afgerond

  contact

   
   
  Website laten maken door Mijndomein | Open cookie voorkeuren